MusicUnites.gr Forum

Έλληνες Δημιουργοί Έργων Μουσικής

Η ραδιοφωνική παρουσία των Ελλήνων δημιουργών στο διαδίκτυο και το παγκόσμιο κοινό.

Ένα από τα καλύτερα οργανωμένα ιντερνετικά ραδιοφωνικά δίκτυα στο κόσμο μέσω του οποίου θα μπορούσαμε να παρουσιάζουμε τα έργα μας οι Έλληνες Δημιουργοί στο παγκόσμιο κοινό είναι το Live 365 Network.

Διαθέτει δωρεάν εφαρμογές για PC & Mac, εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και widgets σαν αυτά που ενδεικτικά παραθέτω για να προσθέτει και μοιράζεται κάποιος ένα ραδιοφωνικό stream στη σελίδα του ή το blog του.

Στο live 365 Network θα βρείτε περισσότερα από 1000 streams σε κάθε είδους ποιότητα για κάθε είδους μουσική που μπορεί να φανταστείτε καθώς και radio streams διάσημων καλλιτεχνών.

Αν θέλετε να διερευνήσουμε τις δυνατότητες αυτές για την κοινότητα μας μπορείτε να μας απαντήστε στο post αυτό προσθέτοντας το user name σας και δίπλα ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Προβολές: 10

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτή την καταχώριση ιστολογίου

Σχόλιο από τον/την Γιάννης Κύρης στις 11 Ιανουάριος 2010 στις 17:48
Φίλε μου Αντώνη, δυστυχώς και 'γω διαπιστώνω πως οι συνάδελφοι δημιουργοί δεν φημίζονται για τις πρωτοβουλίες τους. Στο φόρουμ είμαστε εμείς και μεις οι ίδιοι "γραφικοί". Η ιστορία είναι πολύ παλιά. Δεν θα αλλάξει εύκολα. Το ιντερνετ όχι μόνο τους είναι άγνωστο αλλά το θεωρούν και εχθρικό. Θα πάρει καιρό να αλλάξει αυτή η νοοτροπία. Το θετικό είναι πως σιγά-σιγά υλοποιούνται κάποιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες που ανοίγουν το δρόμο. Μία από αυτές, του φίλου Σίμου που ετοιμάζει το ιντερνετικό online κατάστημα πώλησης μουσικής. Μόλις θα είναι εντελώς έτοιμο θα ανακοινωθεί και επισήμως.
Πρέπει να βρεθούμε, όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε πραγματικά να επιβιώσουμε στη νέα κατάσταση, να μιλήσουμε από κοντά. Μέσα από το φόρουμ δυστυχώς λίγοι εκδηλώνονται.
Το software πάντως που χρησιμοποιείτε στο musicunites.gr (ning) έχει ένα application για βιντεοσυνδιάσκεψη. Γιατί δεν το ενεργοποιείτε?
Και άλλα πολλά θέλουν συζήτηση αλλά δυστυχώς όλοι είμαστε στην καρακοσμάρα μας. Μόνο εσύ ίσως μπορείς να τους μαζέψεις για μια σοβαρή κουβέντα. Εγώ είμαι μέσα, και μακάρι να ήμουν κι από την αρχή στη κατασκευή αυτού του site να βοηθούσα εθελοντικά.
Το ιντερνετ είναι για μένα πολύ γνώριμος χώρος και μακάρι να φτιάξουμε κάτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να βοηθήσω.
Σχόλιο από τον/την Antonis Plessas στις 11 Ιανουάριος 2010 στις 9:39
Καλημέρα σε όλους.

Με έκπληξη παρατηρώ ότι το post δεν έδειξε να ενδιαφέρει τα μέλη της κοινότητας μας.

Επειδή δεν μου αρέσει να προτρέχω σε συμπεράσματα έρχομαι πρώτος να προσθέσω ένα σχόλιο λέγοντας ότι αν δεν αξιοποιήσουμε οργανωμένα, συλλογικά και πολύ προσπάθεια τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεση μας δεν θα μπορέσουμε να βγούμε από την εσωστρέφεια και την αφάνεια.

Φυσικά μπορεί να μην θέλουμε να μπούμε στο κόπο και δεν θα είχα καμία δυσκολία να το αποδεχτώ αλλά θα έβαζα μια προϋπόθεση:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ!!!

Ad


RSS

© 2023   Created by AEPI SA.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης